logo

Aanmelding

Voor dat u uw kind aanmeldt

Voordat u uw kind bij ons aanmeldt, is het belangrijk dat er contact is geweest tussen de toelater van de Simon van Hasseltschool en de IB-er van de basisschool.  Is er nog geen contact geweest tussen de IB-er van de basisschool en de toelater van de Simon van Hasseltschool, dan is dat de eerste stap in het proces van aanmelding.

 

Aanmelding schooljaar 2023-2024

Wilt u uw kind bij onze school aanmelden voor het nieuwe schooljaar 2023-2024, dan kunt u hieronder op de knop "Digitaal aanmelden nieuw schooljaar" klikken.

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van de digitale aanmelding kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via mailadres aanmeldingenvo@o2g2.nl of telefonisch via 050-3210360. Voor inhoudelijke vragen over toelating en plaatsing kunt u contact opnemen met de school via 050- 32 10 635.

 

Extra informatie aanmelding

Als u uw kind bij ons wilt aanmelden, moet u als ouder of verzorger zelf de aanmelding doen. U kunt daar hulp bij vragen op de basisschool van uw kind. Bij de aanmelding hoort ook een ingevuld Onderwijskundig Rapport. Dat krijgt u van de basisschool.

Uw kind is aangemeld, zodra een volledig ingevulde digitale aanmelding is ontvangen door de centrale leerllingadministratie van Openbaar Onderwijs Groningen. Op uw aanmelding dient duidelijk te worden aangeven of het de schoolkeuze betreft van eerste dan wel tweede voorkeur.

De aanmelding dient uiterlijk binnen te zijn op 15 maart 2023.  De capaciteit voor nieuwe leerlingen voor komend schooljaar 2023-2024 is  50 leerlingen voor de onderwijssoorten VMBO BB t.m VMBO TL. We verdelen deze leerlingen over de basisgroep, VVO en jaar 1. Voor deze groep is er geen wachtlijst of loting voor het schooljaar 2023 - 2024.  Aanmeldingen die binnen komen na 15 maart worden op volgorde van binnenkomst behandeld en staan op een wachtlijst.

Wilt u eerst kennismaken met de school of meer informatie, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met een van onze toelaters mevrouw G.R. Hoogenberg of mevrouw M. van den Berg. De contactgegevens vindt u onder Contact. Ook voor vragen over het huidige schooljaar kunt u terecht bij bovengenoemde personen. De school is bereikbaar via 050- 321 06 35.

Digitaal aanmelden kan niet  meer voor het schooljaar 2022- 2023. Heeft u vragen over een aanmelding voor het huidige schooljaar, neem dan contact op met een van onze toelaters (zie telefoonnummer hier boven). Voor het huidige schooljaar geldt dat de school vol is.

icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties
instagram twitter facebook youtube