logo

Aanmelding

Aanmelding schooljaar 2020-2021

Als u uw zoon of dochter wilt aanmelden bij onze school, dan kan dat digtiaal. De digitale portal is momenteel gesloten en komt op 18 november 2019 beschikbaar voor het schooljaar 2020-2021.  Wanneer u uw kind na 15 maart 2020 aanmeldt, wordt deze op een wachtlijst geplaatst.

Als u uw kind bij ons wilt aanmelden, moet u als ouder of verzorger zelf de aanmelding doen. U kunt daar hulp bij vragen op de basisschool van uw kind. Bij de aanmelding hoort ook een ingevuld Onderwijskundig Rapport. Dat krijgt u van de basisschool.

Wilt u eerst kennismaken met de school of meer informatie, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met een van onze toelaters mevrouw G.R. Hoogenberg of mevrouw M. van den Berg. De contactgegevens vindt u onder Contact.

De officiële aanmelding verloopt via:

Via de bovenstaande link kunt u uw kind officieel aanmelden als leerling van een Openbaar Onderwijs Groningen-school. Elke aanmelding voor een school van Openbaar Onderwijs Groningen verloopt via dit portaal. Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier of het aanvragen van een papieren aanmeldingsformulier voor uw kind op één van de scholen van Openbaar Onderwijs Groningen kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via  de mail, aanmeldingenvo@o2g2.nl  of telefonisch via  050-3210360.

Aanmelden huidig schooljaar

 

Aanmelden voor het huidige schooljaar? Dat kan ook nog. U kunt dan het beste contact opnemen met een van onze toelaters mevrouw G.R. Hoogenberg of mevrouw M. van den Berg.

icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties