logo

Aanmelding

Aanmelding schooljaar 2022-2023

U kunt uw dochter of zoon aanmelden bij de Simon van Hasseltschool middels de onderstaande button met de tekst digitaal aanmelden.

 

Algemene informatie aanmelding

Als u uw kind bij ons wilt aanmelden, moet u als ouder of verzorger zelf de aanmelding doen. U kunt daar hulp bij vragen op de basisschool van uw kind. Bij de aanmelding hoort ook een ingevuld Onderwijskundig Rapport. Dat krijgt u van de basisschool.

Uw kind is aangemeld, zodra een volledig ingevulde aanmelding is ontvangen door de centrale leerllingadministratie van Openbaar Onderwijs Groningen. Op uw aanmelding dient duidelijk te worden aangeven of het de schoolkeuze betreft van eerste dan wel tweede voorkeur.

De aanmelding dient uiterlijk binnen te zijn op 15 maart 2022.  Voor alle leerlingen die voor komend schooljaar 2022-2023 voor 15 maart zijn aangemeld is in principe plaats indien de leerling ook toelaatbaar is volgens de toelatingscommissie. Voor deze groep is er geen wachtlijst of loting voor het schooljaar 2022 - 2023.  Aanmeldingen die binnen komen na 15 maart worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Wilt u eerst kennismaken met de school of meer informatie, dan kan dat natuurlijk ook. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met een van onze toelaters mevrouw G.R. Hoogenberg of mevrouw M. van den Berg. De contactgegevens vindt u onder Contact. Ook voor vragen over het huidige schooljaar kunt u terecht bij bovengenoemde personen. De school is bereikbaar via 050- 321 06 35.

Digitaal aanmelden kan niet  meer voor het schooljaar 2021- 2022. De onderstaande button kan vanaf 17 november 2021 gebruikt worden voor het aanmelden voor schooljaar 2022-2023.

 

Voor het stellen van al uw vragen met betrekking tot het invullen van het digitale formulier of het aanvragen van een papieren aanmeldingsformulier voor uw kind op één van de scholen van Openbaar Onderwijs Groningen kunt u terecht bij de leerlingenadministratie, te bereiken via  de mail, aanmeldingenvo@o2g2.nl  of telefonisch via  050-3210360.

 

 

 

icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties
instagram twitter facebook youtube