logo

Leren in projecten

afbeelding
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Dinsdag = projectmiddag
Elke dinsdagmiddag doen we binnen en buiten de school leuke projecten. Je mag dan zelf kiezen wat je doet. Bijvoorbeeld koken, knutselen, zeilen, kanovaren, schaatsen, klimmen, voetballen, naar een museum gaan, bordspellen, toneel, muziek en dergelijke. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen, andere kinderen van de school te leren kennen en docenten eens op een andere manier mee te maken. Je leert natuurlijk ook heel veel van die projecten. Vaardigheden die je daar oefent zijn: omgaan met regels en afspraken, omgaan met klasgenoten, omgaan met volwassenen, maar ook  taakaanpak en kijken naar je eigen gedrag komen aan bod.

De laatste week voor de zomervakantie is er altijd een activiteiten- of een kampweek. Dat gaan we leuke activteiten doen of een aantal dagen met de klas op schoolkamp. De mentor overlegt met jou en je klasgenoten wat jullie zouden kunnen gaan doen.

 

 

 

 

icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties
instagram twitter facebook youtube