logo

Leren in projecten

afbeelding
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Dinsdag = projectmiddag
Elke dinsdagmiddag doen we binnen en buiten de school leuke projecten. Je mag dan zelf kiezen wat je doet. Bijvoorbeeld koken, knutselen, zeilen, kanovaren, schaatsen, klimmen, voetballen, naar een museum gaan, bordspellen en dergelijke. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen, andere kinderen van de school te leren kennen en docenten eens op een andere manier mee te maken. Je leert natuurlijk ook heel veel van die projecten. Vaardigheden die je daar oefent zijn: omgaan met regels en afspraken, omgaan met klasgenoten, omgaan met volwassenen, maar ook  taakaanpak en kijken naar je eigen gedrag komen aan bod.

De laatste week voor de zomervakantie is het altijd een activiteiten-  of kampweek. Dan gaan we op kamp of we vullen de week met leuke en leerzame activiteiten, zoals klimmen, zwemmen en naar een pretpark gaan. De mentor overlegt met jou en je klasgenoten wat jullie graag willen doen.

Bijzondere projecten
Een aantal leerlingen van onze school kan meedoen aan Playing for Success of Coach2be. Bij Coach2be krijgen 5 leerlingen een ‘personal coach’ en doen daar activiteiten mee. Dit project doen we samen met de Rabobank. Met Playing for Succes krijg je 10 weken lang 1 middag in de week extra lessen in de skybox van de Euroborg. Dit project doen we samen met FC Groningen. 

 

 

icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties