logo

info corona

12 maart 2020

afbeelding

Wereldwijd worden er maatregelen genomen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan. Hieronder informatie over het Coronavirus van Openbaar Onderwijs Groningen en de Simon van Hasseltschool.

 

Advies van de GGD

Wanneer u vragen heeft of advies wilt, dan neem dan contact op met de GGD Groningen. Er is sinds 7 maart een speciaal publieksnummer geopend voor vragen over het Coronavirus. Het telefoonnummer van GGD Groningen (050-3674000) is ook op zaterdag en zondag van 9 uur tot 13 uur bereikbaar. Zie ook de website van de GGD.

 

Wanneer belt u de huisarts?

Als u op het vasteland van China, in Taiwan, Macau, Hongkong, Singapore, Iran, Zuid-Korea of genoemde gemeenten in Noord-Italië bent geweest en nu koorts en luchtwegklachten, zoals hoesten of kortademigheid, heeft; bel dan uw huisarts.

 

Vragen en antwoorden over het Coronavirus

 

Op de website van het RIVM vind u de meest gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus.

 

 

Simon van Hasseltschool

 

Welke stappen onderneemt Openbaar Onderwijs Groningen aangaande het Coronavirus? Daarover houdt het bestuur u op de hoogte met een brief hieronder die telkens een update krijgt. Ook kunt u voor actuele informatie naar de pagina van Openbaar Onderwijs Groningen gaan.

 
icoon
digitaal aanmelden
icoon
Mail ons
icoon
Organisaties